Poradna Extol Light 43136

Autor: Johoro | Vloženo: 09.09.2021 000 21:18 | Témata: Poradna Extol Light 43136

Johoro

Nejde se přihlásit do recenze EXTOL 43136

Svítilna váží 702 gramů, tak to není na dlouhé nošení v ruce. Acu 26650 je zbytečně 2ks spojené folii do jednoho kusu. Budu to muset rozriznout, aby se to dalo nabíjet v nabiječce. Svítilna je dlouhá 27cm. Průměr rukojeti 4cm, průměr svítilny 5,5cm. Takže to je pořádný obušek v případně nutnosti obrany. Světlo je zbarvené trochu dožluta. Někde se psalo, že je chladné bílé. Možná je víc různých procesorů. Svítivost odhaduji tak na 2500lm. Nemám to čím změřit, tak to odhaduji podle videí na YouTube. Má to tři různé možnosti jasu. Plně, střední a nejmenší. Vše je plný, nepřerušovaný svit. Nejnižší jas svítí ještě o něco jasněji než jiná svítilna 350lm. Tak odhaduji 400lm na nejnižší svit. Pár minut jsem zkoušel přepínat tři možnosti svítivostí a otáčet závitem zoom. Trochu mě zklamalo, že nejušší možný paprsek je stále dosti široké světlo a ne čtverec s dalekou svítivostí. Ta se zde uvádí 500m a skutečnost není ani poloviční. Tedy cca 200 až 250m. Jeden panelák je podle mapy vzdálen 400m a tam baterka nedosviti. Jedině kdyby byl paprsek světla úplně úzký a ne pouze široký. Při dobíjení baterky je kolem dosti utopené microUSB zásuvky vidět červené světlo a po nabití akumulátoru to svítí zelené. Nabíjet s pomocí svítilny jsem ještě nic nezkoušel. K tomu je USB - A a přiložený pidi kablik má tři koncovky microUSB, USB-C a třetí typ asi iPhone. Nevím, neznám jaký má konektor.

  • Heureka.cz

    Heureka.cz

    10. září 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    je možné, že došlo k nějakému menšímu výpadku v systému. Zkuste to prosím znovu a pokud bude problém přetrvávat, kontaktujte naši zákaznickou linku, kde vám pomohou problém řešit.

    S přáním pěkného dne,
    za tým Heureka.cz, Alena

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Johoro

      9. října 2021 - Johoro

      Opravdu velice přínosná odpověď


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.