Nejnovější recenze ze sekce Dílenské svítilny
Procraft LP20
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. května 2024
(naposledy upraveno 4. května 2024)
Zakoupeno v procraft.cz
- Jdou použít akumulátory MAKITA řady LXT 18V.
- Skladný.
- Délka kabelu 3 m.
- Zatím nic,čas ukáže.
- zpracování
- svítí pěkně
- super svítíci prodlužovák
- ve vypnutém stavu LED světélkuje, pokud je přívod v 230V
Cena , kvalita spracování,možnosti využití.
- Výborná kvalita zboží,skvělá cena .Všem doporučuji!!
- Ok
Mám svítilnu zatím velmi krátce, zdá se to jako dobrá koupě.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše svítila Bosch UniversalLamp 18 líbí a že jste s ní spokojený.
Ať Vám svítilna dobře svítí!
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Líbí se mi, že je dobíjecí, výklopná, na uchycení má háček i silný magnet. Zatím funguje dobře. Ostatní ukáže čas.
- Ok
- Plní svou funkci jak má ten ohebný kloub výborná vychytávka
Led Mini Glowstick je ideální poziční osvětlení při lovu ryb z kajaku. Není oslňující a při nočním lovu jste dostatečně vidět pro ostatní plavidla. Je tak lehké, že jej bez problému můžete připnout do očka zahálejícího prutu bez jakýchkoli obav o poškození. Navíc za sranda cenu.
- Po instalaci tužkových baterii vše funkční
- Má magnet pro uchycení na automobil a vlastně jakýkoliv kovový předmět
- Dobrá cena
- Odolnost proti vodě
- Celková mechanická odolnost výrobku.
- Umí svítit natrvalo a také různě blikat dle zvolené funkce tlačítkem.
- Viditelné nouzové světlo na velkou vzdálenost.
Hodnotím velmi pozitivně jako součást mé výbavy pro případ nouze, může velmi pomoci být viděn při jakýchkoliv problémech na silničních komunikacích v době, kdy musím jít do kufru a teprve vybalovat výstražný trojúhelník a jít s ním na viditelné místo, tak mě tato pomůcka ostatním řidičům výrazně zvýší bezpečnost jak mne, tak i ostatním. Toto doplňkové světlo snad sám nikdy nebudu muset použít a doporučuji jednou ročně zkontrolovat jeho funkci, případně vyměnit pro jistotu baterie. Sám bych tento výrobek přidal do povinné výbavy každého řidiče.
- funkční
Svítí extrémně silně. Hodila by se vyšší míra regulace. A hlavně pamatování nastavené regulace.
- nabijeni relativne rychle
- pro me potreby dostacujici svitivost (lm)
- silne magnety
- kdyz neni na magnetickem povrchu a je jen postavena lze si ji naklopit a nepada - dobre vyvazena
- zbytecna funkce cerveneho trojuhelniku na zadni strane
- kvalitní
Světlo pěkně svítí ale nabíjení USB je pomalé
Výborné přenosné světlo. Funguje na oba typy baterií 20V i 12V a také na 230V.
- Velká výdrž na jedno nabití
- Praktický výrobek
Rychlé nabíjení