Nejnovější recenze ze sekce Dílenské svítilny
Skvěle svítí.
- Velkou výhodou je vypínač na světle. Svítí velmi dobře, pro mé potřeby plně dostačující (osvětlení plochy za traktorem).
- Snad jen, že teplá bílá by byla příjemnější.
- Dobrá kombinace
- Neskutečný kužel světla, s tím by se dala hledat letadla
- Skvěle svítí.
- Komplet s nářadím 20V
Zatím funguje bez problémů.
- Ok
- automat
- Kvalitní svítilna, velmi povedený produkt
- Kvalitní svítilna
- Svítí hezky .
Dlouho svítí.
- Dvě různě zklápěné světla.
- Dá se rosvítit jedno horní,jedno dolní nebo obě.
- Žadná.
Jsem spokojen.
Magnetický držák
- Nefunkční, nelze nabíjet vestavěnou baterii. Zboží vráceno dodavateli. Zdá se, že ani značkový produkt už dnes není zárukou kvality. Ale za to e shop nenese vinu. Uhrazená částka za řádně vrácené zboží po odstoupení od smlouvy dosud nedoručena. A to je k zamyšlení...?
- Svítivost vyšší než udávaná.
- kvalita provedení
- nepoužitelný a zbytečný háček
Svítilnu mám cca 2 měsíce a osvědčila se. Oproti udávaným 500lm svítivosti na eshopech i stránkách Dewaltu má ve skutečnosti 1000lm protože svítilna prošla výrobním upgradem.
Negativa vidím v kloubu, který je sice robustní a odolný, ale jde s ním příliš snadno pohnout. Další nevýhodou je vysouvací háček, kterým lze volně otáčet a lampa se po zavěšení volně otáčí na všechny strany= ten háček je nepoužitelný.
Na práci kolem domu a na autě je ideální, nemá zaostřený světelný kužel ale spíše okolí zaplaví nezaostřeným světlem.
- Kompatibilní s akumulátorem který mám
Svítí.
Kvalita zpracování nestojí za popis. Zakoupil jsem jen z důvodu doplnění bateri ekosystému.
Toť jediný důvod a možná ne zprávný.
N trhu jsou levnější a rozhodně kvalitnější výrobky.
- Magnety a nastavitelná hlava
Za mne super, tvarově i výdrží. Světlo super