Nejnovější recenze ze sekce Dílenské svítilny
Svítí dobře. Dobře se s ní manipuluje.
- Levný a malý
- 3500 lm svítí dobře
- Stojan drží solidně v kterékoliv pozici
- hřeje
Tento starší model LED reflektoru má nižší účinnost (70 lm/W) a tím pádem i více hřeje.
- skvělý pomocník při práci za tuto cenu.
- Z 5 zakoupených kusů fungoval pouze jeden. Závada pravděpodobně vznikla ve výrobní firmě při balení. Kusy byly pravděpodobně zabaleny v zapnutém stavu a při dlouhodobém skladování se dostaly pod hodnotu standardně vybité baterie.
praktická vychytávka
dobrý výrobek- funguje slušně
PARKSIDE PAA 20-Li B2
Přidáno: 27. ledna 2024
(naposledy upraveno 27. ledna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Funkční a praktické.
Tento produkt nemá chybu perfektně svítí a dlouho
- krásně svítí, lehké tenké výkonné
- Funguje dle očekávání
Mohl svitit trosku vice, zapinani resp. vypinani je takove divne, po zapnuti je potreba 3x zmacknout tlacitko k vypnuti protoze s kazdym zmacknutim se zmensuje intenzita az to posledni svetlo zhasne. Mozna to jde i jinak neprisel jsem na to jak.
- Zakoupil jsem postupně dva kusy, ani jeden nefunguje.
baterka
- Opravdu pořádný svit
Mám ji už asi 3 rokem a novou jsem koupil jako dárek.
Prostě nejpoužívanější Makita v domácnosti,denně v provozu.V případě výpadu v síti svití 24 hodin a více.
- mohlo by to být bytelnější
- Dobrá svítivost, nastavení
- Příliš slabý magnet
- Né příliš tuhá konstrukce
- Použít baterie z různého nářadí 12V
DeWALT DCL043
Martin Varga
Přidáno: 21. ledna 2024
(naposledy upraveno 23. ledna 2024)
Zakoupeno v dewalt-eshop.cz
Super svítivost
Robustní provedení, vysoký výkon, fajn doplněk a využití akumulátorů od dalšího aku Dewalt nářadí.
OK.
vybirna svitilna s ruznym stylem sviceni. Velkou vyhodou je magnet a dobujeci baterie na nabijecku jako na mobil, clovek nemusi porad kupovat baterie, coz je neekologicke a lehce si nabijete i pri jizde autem. Koupila jsem jako darek pro tatu a jsme produktem nadseni :o)
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »