Nejnovější recenze ze sekce Dílenské svítilny
Svítí dobře, baterek mám dost, takže s tím problém není, za mě dobrý kup
- Dobrý světelný výkon, možnost kombinace zdrojů, včetně trafo..
Jsem spokojen.
Možnost používat 12v a 20v baterie
cena
- Kdybych odhlédl od lživého popisu a prodávalo se to jako 18, nebo 20 Watt reflektor, tak celkem nemám problém.
- Zadní chladičová stěna je skutečně kovová. Může se zdát divné, že takovou samozřejmost to píšu jako výhodu, ale setkal jsem se u podobných reflektorů i s plastovými atrapami chladiče.
- Parametry zdaleka neodpovídají uváděným.
- Pant pro uchycení je volný, ocelový vingl je o dost širší, takže je potřeba to buď přihnout, nebo vypodložit.
- Kablík by měl být delší, takto ho snad každý bude nucen nadstavit, nebo vyměnit.
Udávané parametry "Výkon 192 W, svítivost 7200 lm" Jsou už na první pohled lživé, mimo realitu. Skutečný příkon reflektoru je cca 18 Watt, tedy svítivost nebude vyšší jak cca 2500 lm, to prostě fyzika, to se neokecá.
Když jsem skutečné parametry napsal do recenze produktu na Alza, nebyla zveřejněna. Opravdu má Alza zapotřebí chovat se jako poslední činský šmelinář, prodávat zboží s nepravdivým popisem a ještě blokovat recenzi, která na to potenciální zákazníky může upozornit?
PARKSIDE PLSA 20-Li A1 – bez aku
Přidáno: 28. listopadu 2023
(naposledy upraveno 28. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
nic
- variabilita, flexibilita, snadno se nalezne vhodné umístění pro vhodné osvětlení
- dostatečný světelný výkon
Jsem spokojem
- Úsporná.
- Na práci posvítí.
- Není na osvětlení prostoru.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše svítilna Bosch GLI 12V-330 Professional líbí a že ji doporučujete.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Potřeboval jsem světlo na 48V, sice pěkně hřeje, ale svítí parádně
Svítí dostačně do prostoru.
Šikovná svítilna.
- VYPÍNAČ NENÍ NAMONTOVÁN NA KABELU,JE PŘILOŽEN MINO,JAKO VTIP DOBRÝ
PARKSIDE PLHLA 20 Li B1 bez aku
Přidáno: 27. listopadu 2023
(naposledy upraveno 27. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Ok
Praktucké svítidlo s adaptérem na slábší akumulátar a adaptér na 230V
Krásně a siné sviti.
Drží se bezvadně, osvětlení je také dobré, ale...nezvětšuje 5x, jak je i zde deklarované, ale jen 3x, což je i na krabičce-obalu
- Malé ale výkoné světlo
- Hodně vydrží
- Nemá žádné upozornění, že dochází baterie, prostě najednou zhasne a tma...žádné slábnutí intenzity, ani třeba problik..
Jsem spokojen, přenesu kam potřebuji, nemusím tahat kabel a svítí to výborně.
Nemám připomínky
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »