Nejnovější recenze ze sekce Dílenské svítilny
Velkou výhodou tohoto pracovního světla je možnost napájení jak ze sítě, tak i z 18 V akumulátoru, který se připojí pomocí konektoru. Světlo, které produkuje, je dobře rozptýlené a pěkně se při něm pracuje. Prostě jej plně doporučuji!
Výhoda nákupu, rychlost dodání
- Dobrá svítivost
Mám již druhý kus, ten první mě stále slouží nejméně 2 roky, tolikrát mě zasvítilo když někde nebylo světlo v bytech kde jsem dělal rekonstrukci a i při opravě auta.
Dobré a výkonné svítidlo, používám často. Koupeno v akci za přijatelnější cenu.
V podstatě je to taková kravinka. Běžně nepoužívám powerbanku, ani žádnou nemám, a tohle se tím pádem může hodit při výpadku proudu pro nabití mobilu.
SCANGRIP POCKET LITE A
Přidáno: 12. ledna 2024
(naposledy upraveno 12. ledna 2024)
Zakoupeno v Escape6 s.r.o.
- Bohužel, zapínání a vypínání ruční svítílny nefunguje jak má, takže je baterka nepoužitelná. Potřeboval jsem inspekční světlo malých rozměrů což splňuje na výbornou. Když už svítí, tak je super, jen to zapínání...
- Vysoká svítivost
- Kvalitní produkt
- 3 roky záruka
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše pracovní světlo Bosch GLI 18V-1900 Professional líbí a že jste spokojen s našimi službami.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
MAR-POL M82730
Přidáno: 11. ledna 2024
(naposledy upraveno 11. ledna 2024)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
Mám jinej produkt a tě je ok
- Kvalita
Rozumná kvalita za rozumnou cenu
Je super
jedna rukavice přišla téměř nesvítící a se světlem našitým našikmo. Druhá přišla úplně v pořádku. Bohužel nikde při nákupu není uvedeno jak moc rukavice svítí - na nějakou práci to může, na pájení říkal přítel že je světlo moc slabé. Baterie nelze dobíjet ani snadno měnit.
Jsem spokojený, světlo krásně svítí.
- Malé a praktické
- pokud by fungoval asi by byl výborný
- dostal jsem zcela nefunkční kus
Nebyla mi nabídnuta výměna za bezvadný kus, pouze vrácení peněz. Tak jsem přišel i o slevu na tento výrobek.
- Dlouhá doba nabíjení
Absolutní spokojenost.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »